четвъртък, 11 септември 2008 г.

Зелена телевизия тръгва от октомври

Монитор - 6 стр.
Зелена телевизия тръгва от октомври

Светла КАРОЛЕВА

От октомври на медийния пазар ще се появи още една телевизия - VTV. Проектът набира скорост от месеци, но стартът се бави по технически причини, съобщи за "Монитор" главният мениджър на медията Ани Илинчева.
Бившата тв водеща Милена Милотинова влиза в ролята на главен директор. Нина Спасова пък ще е отговорен редактор на "Новини и публицистични предавания", новинар - Виктор Ангелоев.
Водещите на сутрешната рубрика „Това те засяга" Катя Сунгарска и Александър Костадинов ще будят зрителите с усмивка.
В програмата ще има много екопредавания. "Зелена линия" от понеделник до петък с автор Мила Антонова и водещ Елена Кирилова, „Спасената енергия" - седмично предаване с автор и режисьор Александра Даскалова. „Полезно за вас" - с Теодора Захариева и Петя Костуркова.
„Зелена арена" е дискусионното студио на VТV, където опонентите ще кръстосват шпаги под ръководството на сценариста Никола Митев и водещата Таня Карабелова .
Рубриката "Анализът" ще върви всеки ден и ще коментира събитията от деня. Седмицата ще приключва с обзорната рубрика „Синтезът", в която политологът Антоний Гълъбов ще обобщава темите от седмицата.
Засега шефовете пазят в тайна няколко проекта в реализационен период (включително риалити формат).
Собственик на VTV е бизнесменът Виктор Серов.

сряда, 10 септември 2008 06:49:25

Няма коментари: