събота, 15 март 2008 г.

Assos Capital подписа договор за развитие на "Карфур Цариградско"

Assos Capital подписа договор за развитие на "Карфур Цариградско"

дата : 15 март 2008 г. 16:21 ч.
Търговският център








Международната група за частни инвестиции в недвижими имоти "Assos Capital", спонсорирана от водещия гръцки бизнесмен Виктор Рестис, подписа договор за развитие на търговски център на "Карфур" на "Цариградско шосе".

Крайната продажна цена на търговския проект се очаква да бъде приблизително над 200 милиона евро. Това е една от най-големите сделки в областта на недвижимите имоти, сключвани в България досега, съобщават от компанията.

Търговският център "Карфур Цариградско" ще е разположен на 88 000 кв. м обща площ. Проектът предвижда значително търговско пространство в два отделни участъка. "Карфур" ще се настани в хипермаркет с обща площ от 14 612 кв.м.

Във втория участък, за когото е сключена сделката, ще има 73 000 кв. м търговско пространство - над 200 магазина, заведение за хранене, голям мултиплекс и зала за боулинг.

Комплексът ще включва 1 525 места за паркиране. Центърът ще бъде открит през третото тримесечие на 2009 г., а преговорите за търговската площ са в напреднал стадий, като за над 65% от площта са подписани договори за наем или предварителни споразумения.

"Assos Capital" е международна компания за недвижими имоти, специализирана в инвестиции в Югоизточна Европа.


Няма коментари: