събота, 15 март 2008 г.

Нова луксозна колекция бонбони Suchard на българския пазар

Нова луксозна колекция бонбони Suchard на българския пазар

дата : 14 март 2008 г. 13:46 ч.
автор : Малина Дачева, Expert.bg
В отговор на нарастващия интерес на потребителите към шоколадови бонбони от луксозния сегмент, ние предлагаме нов и единствен по рода си продукт, коментира Александра Ланг








"Крафт Фуудс България" пуска на българския пазар нова луксозна колекция шоколадови бонбони с марката Suchard Sensations Imagine.

Новото предложение на компанията бе официално представено вчера (13 март) на специално организиран за целта изискан коктейл във Военния клуб.

"В отговор на нарастващия интерес на потребителите към шоколадови бонбони от луксозния сегмент, ние предлагаме нов и единствен по рода си продукт. С подарък Suchard Sensations Imagine Вие ще впечатлите и накарате всеки да се почувства специален. Suchard Sensations Imagine е най-добрият начин да покажете на любимите си хора колко ценни са за Вас", коментира Александра Ланг, директор "Маркетинг", "Крафт Фуудс България".

Рекламната кампания на продукта е разработена специално за българския пазар, а телевизионният клип е заснет от белгийския режисьор Патрик ван Хаутем.

Кампанията включва преса, телевизия и външна реклама. Колекцията вече може да се открие в търговската мрежа и в по-добрите магазини. Шоколадовите бонбони Suchard Sensations Imagine се предлагат в две опаковки от 160 г и 280 гр.

"Подари внимание" е посланието на новия луксозен продукт на компанията. Това беше и мотото на партито, на което известни личности споделиха своите идеи за перфектния подарък. Радост Драганова, водеща на ТВ предаването "Огледала", и актьорите Владо Карамазов и Юлиан Вергов разкриха как избират своите перфектни подаръци за хората, на които държат.

За ценителите на неподражаемия вкус на Suchard, и за всички, които искат да направят перфектния подарък на своите близки и любими хора, Suchard предлага един наистина сладък начин да подарят внимание. Suchard Sensations Imagine са изискани шоколадови бонбони с многослоен пълнеж - съчетание от млечен и какаов крем и хрупкава вафлена пуричка, покрита с натурален шоколад. Всеки бонбон е внимателно завит в златно фолио и поставен в стилна бонбониера с уникален дизайн.

"Крафт Фуудс България" е филиал на "Kraft Foods Ink.", втората по големина в света фирма в хранителната индустрия. Компанията е безспорен лидер в производството на шоколадови изделия и кафе в страната и притежава добре познатите марки като Сушард, Нова Бразилия, Якобс, Милка, Тоблерон, Своге.

Няма коментари: