четвъртък, 13 март 2008 г.

Етно лято - свобода на духа и тялото


Етно лято - свобода на духа и тялото


дата : 12 март 2008 г. 13:29 ч.


За първи път "Галинел" се обвързва с името на друга компания и създава модна линия в приключенски дух, носещ запазения знак на "Он травел". Свобода на духа - свобода на тялото - такова ще е лято 2008...
Ефирна 100-ва коприна, натурален зърнест лен, "кашмирени" бродирани елементи от бурмилана, 200-годишни аксесоари от Узбекистан... и това не е всичко!
Само преди броени дни имиджовия екип на марката се завърна от Асуан, Египет. Закътани нубийски и бедуински селища - това е локацията, на която заложи бранда като естествен декор на новата лятна колекция.
Искрящо-оранжеви порутени постройки, самобитни първични сгради без покриви и избеляло-сини "къщи", ръчно рисувани с африкански символи перфектно се вписват в приключенския дух на спортните панталони, тип "дънки" и фините като паяжина туники с етно-елементи.
Дълбоки цепки ефирно развяват силуета на ризите, обемни цветни старинни колани придават ексцентричност в областта на талията, а ръчно-вградени арабски мотиви ефектно проблясват при всеки ваш жест...
"Това е най-ексцентричната ни фотосесия - заяви главния дизайнер на марката Галина Денчева и допълни - непрекъснати пътувания по 500-600 км. всеки ден с всевъзможни превозни средства - самолет, микробус, кораб, лодки... - истинско приключение!
33-градусови температурни стойности в Сахара, изобилие от скорпиони и т.н. "едноминутни" змии, за които няма намерена до този момент противоотрова, специален полицейски кордон, който да следи всяка наша стъпка - повярвайте ми, местата, които бяхме избрали за снимки наистина не са безопасни.
Щастливи сме с усещанията, които запечатахме в съзнанието си и с успешно свършената работа - нашият екип е известен в България с факта, че единствени филмираме собствени телевизионни продукции."

Няма коментари: