вторник, 11 март 2008 г.

Стартира мултимедийна рекламна кампания на България по CNN


Стартира мултимедийна рекламна кампания на България по CNN

дата : 10 март 2008 г. 14:37 ч.

Мултимедийна рекламна кампания на България като туристическа дестинация стартира от днес по СиЕнЕн, съобщава уеб сайтът mad.co.uk.

Освен традиционната телевизионна реклама и очерци в съответни предавания на канала, кампанията включва и серия от онлайн инициативи, целящо да повишат популярността на страната ни като място за почивка.

С кампанията за България се дава тласък и на наскоро стартирания от СиЕнЕн уеб-базиран каталог "Sights & Sounds" (Картина и звук), чрез който зрителите не само ще бъдат информирани, по телевизията или чрез интернет, за интересни места по света, но и ще могат да участват активно в опознаването на показаните дестинации.

Телевизионният елемент на българската кампания е изграден около две основни линии: "България - природата ви приветства" ("Bulgaria - Nature welcomes you") и "България - наслади се на избора си" ("Bulgaria - Enjoy your choice"). Уеб сайтът www.sightsandsounds.tv/bulgaria/ пък съдържа видеоклипове на интересни за туристите забележителности в страната

Няма коментари: