петък, 14 март 2008 г.

Списание Harper's Bazаar стъпва на българския пазар


Списание Harper's Bazаar стъпва на българския пазар


дата : 13 март 2008 г. 13:19 ч.

"Harper's Bazaar" пристига в България. През октомври 2008 г. българките ще държат в ръцете си първия брой на списанието, превърнало се в пътеводител в света на модата и лукса за съвременната, независима, комуникативна и високообразована жена.
"Пазарът на списания у нас ще става все по-конкурентен. Общите приходи ще продължат да растат, но в много по-голяма степен за сметка на увеличените рекламни обеми, отколкото за сметка на увеличаване продажбите на списанията.
Затова и лицензираните издания ще придобиват все по-голяма тежест на пазара, а по-малките местни заглавия ще започнат да изпитват сериозни затруднения. И, следвайки тази логика, през месец май "Санома Блясък България" ще пусне на пазара и още едно "чуждо" издание", коментира Николай Караджов, директор издания в "Санома Блясък България" АД.
Читателката на "Harper's Вazaar" е вярна на красотата, има своя гледна точка, обича да води, а не да следва, иска да е винаги първа и най-добра във всичко.
"Harper's Bazaar" не просто дава съвети, то вдъхновява жените - това е, което го различава от другите женски списания. Със своя уникален и авангарден подход, известен като "стила на Bazaar", "Harper's Bazaar" в продължение на повече от 140 години създава тенденциите в модния свят, погледнат през призмата на красотата и елегантността.
Със старта на българския "Harper's Bazaar", изданията му ще наброяват 30 в целия свят. Списанието се издава в Австралия, Китай, Чехия, Румъния, Дубай, Гърция, Хонг Конг, Индонезия, Япония, Казахстан, Корея, Колумбия, Мексико, Венецуела, Малайзия, Русия, Сингапур, Тайван, Тайланд, Турция, Англия, САЩ и България.

Няма коментари: