вторник, 25 март 2008 г.

Пикадили стартира кампания "Почисти с настроение"


Пикадили стартира кампания "Почисти с настроение"

дата : 24 март 2008 г. 16:28 ч.


Супермаркети Пикадили стартират кампания "Почисти с настроение". В понеделник - 24 март 2008 г. веригата ще подари на своите клиенти 10 000 чифта ръкавици за почистване.
По време на кампанията, до 12 април 2008 г., Пикадили предлага едни от най-качествените препарати за пролетно почистване на промоционални цени, като всеки клиент, закупил такъв продукт, може да участва в томбола.

Голямата награда е почистване на дома, като ще бъдат връчени 4 такива награди - по една в София, Варна, Бургас и Велико Търново. 1 000 от най-лоялните клиенти на веригата ще получат чифт ръкавици за почистване по пощата директно в своя дом.

Посетителите на веригата ще имат и възможността да се консултират със служителите на Пикадили за това кой е най-подходящият продукт за тяхното пролетно почистване.

С тази кампания Пикадили посреща пролетта и се присъединява към общонационалната инициатива за пролетно почистване. От следващата седмица до края на месец април т.г. в повечето градове на страната започва пролетно почистване. Всеки може да допринесе за по-чиста и приветлива среда.

Пикадили предизвиква всички свои посетители да "изхвърлят" зимното си настроение и да изживеят една чиста и неповторима пролет.

Няма коментари: