неделя, 23 март 2008 г.

ELLE представи новите модни тенденции за сезона

ELLE представи новите модни тенденции за сезона

дата : 22 март 2008 г. 15:09 ч.
автор : Весела Софева, club.bg
Този сезон ще властват ретро романтичната и цветна етно тенденция



Списание ELLE представи вчера модните тенденции за пролет-лято 2008 г. на изискано ревю в хотел "Шератон".

Показани бяха най-хитовите модели за сезона от топ марки, представени на българския пазар. Моделите дефилираха в облеклата на Escada sport, Sisley, VJC Versace, Catwalk, Stefanel, Mustang Jeans, Guess, Trussardi, Diesel, French Connection, Balizza.

Този сезон ще властват ретро романтичната и цветна етно тенденция. На мода са дрехи, повлияни от Индия и хипи стила, а преплитането на мъжки с дамски облекла, точките и цветята, ще ви направят неотразими. На почит са панталоните с висока талия, завърнаха се и дългите поли, които са разточителни и многоцветни.

Концепцията на ревюто, по време на което присъстващите имаха възможност да се запознаят с всичките тези тенденции, беше изцяло в унисон с екологично ориентираната политика на изданието, което се отпечатва изцяло на сертифицирана хартия.

Залата и подиумът бяха декорирани с живи цветя в саксии и бамбук, а гостите можеха да опитат био бяло и червено вино. Домакините се бяха погрижили умело да съчетаят модата с екологията.

За да се запознаят с модните тенденции за сезона, бяха дошли много родни светски имена. Сред тях бяха Радост от "Огледала" и модният консултант на предаването Гери, която беше придружена от Румен Георгиев, Мистър България 2005.

На събитието присъстваха също дизайнерката Аля Милушева, Калин Вельов, Диана Алексиева, Деси Банова, а Евгени Минчев се присъедини към тях на партито след края на ревюто.

Като истински моден съветник на всяка жена, която държи да е актуална списание ELLE е подготвило за своите читателки специално приложение с материали и снимки от последните дефилета в световните модни столици. То е под формата на отделна книжка към априлския брой на списанието, който вече е достъпен за читателките

Няма коментари: