събота, 29 март 2008 г.

Българският Playboy отбелязва своята 6-та годишнина

Българският Playboy отбелязва своята 6-та годишнина

дата : 28 март 2008 г. 12:11 ч.
На корицата на изданието е сексапилната тв водеща Петя Велкова
123








С новия си 73-и брой българският Playboy отбелязва своята 6-а годишнина у нас.

На корицата на изданието е сексапилната тв водеща Петя Велкова, позната от предаването "Жълтини" по Канал 3. Пред обектива на Дилян Марков тя влиза в ролята на Cat Woman - Жената котка.

Фотосесията Diamonds Forever е посветена на годишнината на списанието и включва кадри на 10 от най-сексапилните дами, украсявали корицата през последните шест години. От Словения пък гостува чаровната брюнетка Саня.

Голямото Playboy интервю е с Димитър Ковачев - Фънки, най-скандалният член на журито на Music Idol. В рубриката "20 въпроса" ще се срещнете с любимия тв герой на хиляди български семейства - гениалния заядливец д-р Хаус (актьорът Хю Лори) от едноименния сериал.

Материалът Welcome to Space разказва за проекта за "космическа маршрутка" на милиардера Ричард Брансън. Проектът е във финална фаза и срещу 200 000 долара всеки желаещ ще може да полети в космоса.

Популярният тв коментатор на Формула 1 и наш редовен автор Иван Тенчев прави обзор на шансовете на сочения за фаворит за купата тази година тим на Ферари. Любопитен материал, посветен на лукса, разкрива кои са най-скъпите вещи (серийно производство) в света в момента.

Новост в броя са Калина и Силвия - настоящи водещи на шоуто "Градски момичета" по GTV и предишни звезди от кориците на Playboy. Те сменят Маги Вълчанова и занапред ще отговарят на всякакви читателски въпроси.

В рубриката Sex&Fun ще намерите съвети за храни, подтикващи към секс, както и подробно напътствие как се организира оргия. Юбилейният брой на Playboy върви в комплект с подарък - специален вибриращ пръстен, който със сигурност ще освежи сексуалните преживявания на хиляди българи.

Хит на броя е материалът Top 10 BG Playboys. В него по традиция списанието подрежда най-големите разбивачи на дамски сърца в страната.

Няма коментари: