вторник, 19 февруари 2008 г.

Списание "Бела" стана на 10 години


Списание "Бела" стана на 10 години


дата : 19 февруари 2008 г. 13:49 ч.

Тя нямаше утвърдено име, наследствен имидж, родословно дърво. Читателите я забелязаха и я харесаха от самото й появяване. Рекламодателите - също."Бела" стана известна и зае престижно място.
Това не е равносметка. Хилядите постоянни и нови читатели на "Бела" са нейната оценка. 10 години са един малък отрязък от човешкия живот. Но 10 години за едно българско списание са сериозна възраст.
19.02.2008 г. е рожденият ден на списанието. "Бела" е добра приятелка на жената и семейството. Жените са основната й читателска аудитория, но тя се радва и на 30% мъжко внимание.
Нейната силна страна са многообразните теми, изпълнени с богата, полезна, актуална, интересна и забавна информация, задоволяваща потребностите на масовия читател на различна възраст - от младежка до зряла. "Бела" има над 20 рубрики и още толкова подрубрики.
За своята 10-годишнина "Бела" ще удостои 10 читатели с наградата "Бела Приз 10 години". Освен обичайните награди те ще получат и специални големи награди, както и покани за юбилейното парти на "Бела" през май.

actualno.com

Няма коментари: