неделя, 17 февруари 2008 г.

Щръкна вратовръзката на Владо Карамазов

Щръкна вратовръзката на Владо Карамазов
в. Труд
Диана ЖЕЛЯЗКОВА
Сексапилният актьор Владо Карамазов ще се появи във вторник вечерта с вирната вратовръзка. Това ще стане на партито на хапчето за полова мощ левитра. Красавецът ще е водещ на купона по случай 4-ата година, откакто оранжевата секстаблетка е на българския фармацевтичен пазар.
Нашумелият актьор, който беше и водещ на „Сървайвър 2", ще забавлява гостите заедно с балет „Арабеск". фините танцьори ще вият тела с прилепнали екипи, а върху тях също ще носят щръкнали във въздуха вратовръзки. За музикалното оформление пък ще се погрижи група „Те". Докато изпълнителите свирят и пеят, по същото време на огромен екран ще се прожектират страстни любовни сцени от световноизвестни кинохитове.
Световен посланик на левитра до края на миналата година беше предизвикателната манекенка от 80-те години Джери Хол. Договорът на бившата съпруга на роклегендата Миг Джагър с производителя на левитра „Байер" обаче изтече. Сега от германския концерн обмислят кой да заеме мястото на дългокраката Джери Хол. А това ще е доста трудно.

Няма коментари: