неделя, 17 февруари 2008 г.

Иван & Андрей

Иван & Андрей
в. Стандарт
Надя ПАНКОВА
Део и Димитър Павлов отменят хлевоустия дует в шоуто за хлапетата
Младите бизнес лъвове правят "Сървайвър" и "Сблъсък" на комшиите
Младите бизнес лъвове Иван и Андрей се канят да превземат телевизионния шоуефир в Сърбия. Диригентите на родния "Сблъсък" ще правят "Сървайвър" за комшиите, научи "Стандарт". Хлевоустите юнаци вече се договарят с екипа на западната ни съседка за старта на шоуто, което стана хит у нас. Продуцентската им къща "Междинна станция" в момента движи "Рекламна пауза", "Десетте най" и "Това го знае всяко хлапе" за сръбската Фокс тв. Всички предавания се снимат в България, но водещите и участниците са от Белград. Там заглавието "Това го знае всяко хлапе" в превод звучи "Ово го зна джака-петка". Предаването вече е тотален хит, разказват от кухнята на Фокс тв.
Предстои и стартът на сръбския "Сблъсък", а в момента текат кастинги за неговите водещи. Продуценти, естествено, са "опосумите" Иван и Андрей, потвърдиха от тукашната им щабквартира. Майсторите от "Междинна станция" снимат за братовчедите от Сръбско в студиата на "СИА адвъртайзинг", а агенцията им вече се оборудва с луксозен офис и 30 души екип в центъра на столицата.
На 25 февруари Иван и Андрей предават щафетата на "Това го знае всяко хлапе" в ръцете на Део и Димитър Павлов. Щурият певец и водещият на "10-те най" са се явили на специален кастинг. Така Део обори клюките, че хваща микрофона с връзки. Както се знае отдавна, той е стар приятел с Иван и Андрей. До последно за водеща бе спрягана и актрисата Елена Петрова, която обаче отпадна от сметките.
Део и Митко явно носят късмет на състезателите, тъй като Теодор Койчинов стигна до въпрос за 18 000 лева. Дали ще ги вземе, ще стане ясно на 25 февруари.
стр. VII

Няма коментари: