четвъртък, 21 февруари 2008 г.

Mirrorball man ще бъде домакин на J&B Start a Party



Mirrorball man ще бъде домакин на J&B Start a Party


дата : 20 февруари 2008 г. 11:59 ч.


Mirrorball man е неизменна част и символичен домакин на всяко J&B Start a Party по света. Той е един танцуващ симпатяга с диско топка на главата и ярко жълт костюм, който е част от кампанията на J&B за разумна консумация на алкохол. Един от най-забавните рекламни символи на J&B отправя провокативни послания към всеки купонясващ.
Образът на Mirrorball man в България ще бъде пресъздаден от Бисер Борисов - Бисер е брейк-треньор и хореограф в брейк формация "Фреш". Неговата партньорка Mirrorball girl (момичето с диско глава) ще бъде очарователната Венета Христова, отличила се с първа награда на танцов шампионат във Виена.
"За един истински купон не е необходимо нищо друго освен ти и твоето желание да се забавляваш". "Пий бавно и разреждай алкохола", "Остави си пари за такси или си намери шофьор, който да те закара вкъщи след партито". Това са част от посланията на Mirrorball man - приятел и гарант за истинско забавление на всеки приел предизвикателството да започне да се забавлява с J&B Srat a Party.
След като мина като "мексиканска вълна" през по-голямата част от света J&B Start a Party е вече и в България. На 22 февруари от 22 часа на сцената на Софийската опера и балет J&B Start a Party ще бъде спирката на един уникален купон.
Билетите за партито са 10 лв. и все още може да се открият в OЧЗ, Дюкян Меломан, книжарница Booktrading и на информационните щандове на магазини Пикадил в София. Специален гост на партито ще бъде DJ AnneMiek, а подгряващи от българска страна DJ Defo & DJ Steff.

actualno.com

Няма коментари: