вторник, 19 февруари 2008 г.

Търси се най-старата опаковка от Nescafe у нас


Търси се най-старата опаковка от Nescafe у нас


дата : 19 февруари 2008 г. 12:32 ч.


От днес, 19 февруари, Nescafe стартира Акция за откриване на най-старата кутия от Nescafe в България. Повод за Акцията е 70-ият юбилей на марка кафе номер едно в света.
Най-горещият почитател на марката, който е открил най-старата опаковка от Nescafe у нас, ще бъде възнаграден с пътуване до родината на Nescafe. Той ще бъде специален гост на Nescafe в Швейцария и ще има възможността да види емблематични места за марката, достъпът до които е строго ограничен.
Централата на Nestle и Музеят на Nestle във град Веве, изследователският център в Лозана и технологичния център в град Орб, ще бъдат част от "горещия" маршрут на победителя в Акцията.
Усилията за участие в Акцията "Nescafe търси най-старата опаковка от Nescafe в България" са минимални. Във нея може да участва всеки, който консумира продукти под марка Nescafe, съхранява кутиите и има желание да стане част от историята на марка кафе номер едно в света.
Всеки един фен на напитката, който е запазил опаковка, независимо от кой продукт под марка Nescafe, или е открил такава у свои познати, може да участва в надпреварата. Достатъчно е да снима своята кутията от Nescafe с фотоапарат или мобилен телефони, и да изпрати снимката на адрес nestle.bulgaria@bg.nestle.com.
Двете задължителни условия за участие са снимката да бъде придружена от кратко писмо, в което е споделена историята на предмета или интересна случка с него, както и в кадъра да присъства и самият участник.
Регламентът за участие в Акцията може да бъде открит на www.nescafe.bg. Всички снимки, изпратени за участие ще бъдат публикувани в сайта на Nescafe. До 30 април специалистите от Nescafe България ще селектират по снимковия материал 10-те най-стари кутий и ще се свържат с техните притежатели. Те ще трябва да изпратят до централата на Нестле България реалните опаковки от Nescafe, за да се определи действителната дата на производство на всяка една кутия.

actualno.com

Няма коментари: