вторник, 19 февруари 2008 г.

Madness подариха песента си "It Must be love" на Ариана


Madness подариха песента си "It Must be love" на Ариана


дата : 19 февруари 2008 г. 13:05 ч.


"Ако бирата е хубава, ще можете да използвате песента "It Must be love", бе отговорът на Madness, когато техните продуценти получиха запитване за използване на музиката от хитовото им парче от 1992 г. за новия клип на Ариана "Супермаркет".
Британските изпълнители поискаха да опитат Ариана преди да дадат своето разрешение за използването на музиката.
Няколко стека кенове Ариана бяха изпратени на Острова и търпеливо бе изчакан отговорът от EMI Records, представлявани в България от Анимато Мюзик.
Не след дълго с позитивната си реакция, че "бирата е много добра и вкусът им допаднал", те дадоха своето "да" за правата върху звукозаписа на "It Must be love", който е сред 10-те топ сингъла на Madness, властвали в британските топ класации.
По този начин "It Must be love" стана част от поредната забавна история, разказана в клип на Ариана. Този път "звездата" в рекламата е "Оптимистът", а историята отново потвърждава, че приятелите са на първо място и бира Ариана е катализаторът за приятното им изкарване в компанията.
Клипът на Ариана вече се върти по Нова телевизия, bTV, GTV и Diema. Рекламната кампания е създадена от агенция Ogilvy&Mather - София. Режисьор на телевизионния клип е Димитър Митовски.

actualno.com

Няма коментари: