четвъртък, 2 октомври 2008 г.

Рекламисти се събират за Експо 2008

АВТОРА - Статии
Рекламисти се събират за Експо 2008Тазгодишното издание на българското рекламно изложение "Реклама Експо" ще се състои между 6 и и 9 октомври 2008 г. в НДК. За първи път, в рамките на форума, ще отвори врати демонстрационен център, посветен на нестандартните приложения в дигиталния широкоформатен печат.
Акцентът в 18-тото издание на "Реклама Експо" ще падне върху темата за външната реклама и актуалните тенденции в нейното представяне. Под мотото "J - Point of view" ще бъде обърнато на внимание на дигиталните технологии и възможностите, които предоставят те в областта на рекламата.
Изложението ще бъде съпроводено от голям брой презентации, семинари, конкурси. В рамките на събитието ще бъдат връчени и Годишните награди на "Реклама Експо".
Българското рекламно изложение "Реклама Експо" се провежда от 18 години насам, традиционно през месец октомври в Националния дворец на културата. Основната цел на форума е да покаже най-добрите постижения в областта на рекламата, графичния дизайн и визуалните комуникации.
01.10.2008

четвъртък, 2 октомври 2008 00:01:00

Няма коментари: