сряда, 1 октомври 2008 г.

Тити Папазов стана актьор на Нова тв

Труд - 38 стр.
Тити Папазов стана актьор на Нова тв

Соня СПАСОВА

Диана Любенова, Николай Илиев, Ивайло Герасков, Албена Ставрева, Мария Статулова, Елен Колева, Таня Димитрова и Георги Кадурин смъкнаха маските си вчера. И така обявиха, че са част от дълго пазените в тайна актьори, участници в семейната драма на Нова тв „Забранена любов". Премиерата на сериала е на 5 октомври.
Сюжетът се върти около две семейства - заможните Константинови и не толкова богатите Велеви. И понеже в сапунката ситуацията често става доста сложна, и тук се оказва, че майката Анастасия Константинова и бащата Димитър Велев са имали връзка, от която е родено дете. В историята се намесва и семейство Сартори (в ролята на майката Силвия - Таня Димитрова). Баскетболният треньор Тити Папазов също става актьор. Той ще е в ролята на собственик на фитнес зала. Неин управител пък е боксьорът Андрей (в неговата кожа влиза внукът на оперния певец Николай Гяуров - Мартин). Певицата и участничка във „ВИП брадър 2" Петя Павлова също участва. Екипът обаче не пожела да разкрие къде всъщност в сюжета се крие „забранената любов".
Вече са заснети 35 серии. Готов е сценарият и за първите 100 епизода. Предвидено е секссцените да са загатнати само в началото и края им. Основната част от снимките са правени сред 20 отделни сепарета, изградени като част от къща или офис в огромно хале в столичния квартал „Илиянци", но има и външни кадри. Това е най-голямата инвестиция досега на Нова тв, по-скъпа е дори от един сезон на „Биг брадър", каза изпълнителният директор на медията Павел Станчев.
***
Текст под снимка
Таня Димитрова, Яна Кузова и Любомир Ковачев се превъплъщават в семейство Сартори. фамилията идва от бившия мъж на майката Силвия - италианския граф Роберто Сартори.

сряда, 1 октомври 2008 04:21:19

Няма коментари: