петък, 13 юни 2008 г.

Савина Гаврилова е маркетинг мениджър на „Германос Телеком България"

Кеш - 52 стр.
Савина Гаврилова е маркетинг мениджър на „Германос Телеком България"



Савина Гаврилова е новият Маркетинг мениджър на "Германос Телеком България". Тя се присъединява към компанията през октомври 2007 г. като бранд мениджър. Според нея "Германос" е пазарен лидер и ще продължи да залага на смела и инова-тивна маркетингова комуникация."
Преди да влезе в екипа на "Германос" Савина Гаврилова е работила по реализиране на маркетинговата и PR стратегия на Банка Пиреос България в периода 2006-2007 г.
Опитът й в сферата на маркетинга включва изследване на потребителските нагласи и разработване на програми за лоялност към марката в "Нестле България" през 2004-2006 г. По-рано тя е била част от екипа на рекламна агенция Eurapel Communications.
Савина Гаврилова е магистър по Международни
отношения от ЮЗУ "Неофит Рилски". Специализирала е Международно право в Брюкселския Свободен Университет.
"Германос Телеком България" ЕАД е част от гръцката група компании Germanos. "Германос Телеком България" стартира първата професионална верига магазини за телекомуникационни продукти и услуги в България през 2000 г., като с това даде началото на организираната търговия с технологични продукти в страната. Веригата е специализирана в предлагането на продукти и услуги в сферата на телекомуникациите - мобилни телефони, пълна гама аксесоари и всички услуги на GLOBUL, собственост на COSMOTE SA.

петък, 13 юни 2008 05:53:39

Няма коментари: