петък, 13 юни 2008 г.

Първа българска реклама във Facebook

Класа - 11 стр.
Първа българска реклама във Facebook



Агенцията за интернет маркетинг Zed digital Cybermark публикува първата българска реклама в международната социална мрежа Facebook. Кампанията се реализира за автосалона Renault Symbol с партньорството на медийната агенция "Пиеро 97". Тя стартира на 9 юни т.г. и ще продължи до края на месеца, като в нея ще вземат участие няколко водещи български сайта.
"За нас е изключителен успех, че за пореден път реализираме кампания чрез комуникационни канали, неизползвани до този момент в България. Рекламата на Renault във Facebook е поредното доказателство за нашия успех в разработването на нови канали", сподели Иван Иванов, управляващ директор на Zed digital Cybermark. Той поясни още, че проектът е продължение на стремежа на компанията да достигне до нови територии в мрежата.
Zed digital Cybermark e първата българска агенция за интернет маркетинг, създадена през 2000 г. Тя е разработила досега няколко кампании за клиенти като Sony, "фикосота синтез", Orbitel. В портфолиото на агенцията са и Hewlett Packard, Renault Nissan Bulgaria, Nestle, DSK Asset Management, JetFinance, Gamier, Vichy, Globul, Nivea и др.

петък, 13 юни 2008 05:13:29

Няма коментари: