събота, 20 септември 2008 г.

„Глобул" чукна първите седем

Банкер - 43 стр.
„Глобул" чукна първите седем



По леко нестандартен начин мобилният оператор „Гло-бул" отбеляза седмата година от стъпването си на българския пазар. Освен традиционния коктейл ръководството на компанията изненада гостите си с т.нар. Dinner in the Sky („Beчеря в небето"). Специален 120-тонен кран с дължина 11 и ширина 8 метра бе разположен в непосредствена близост до храм-паметника „Александър Невски". Към него бе прикрепена специална маса, която даваше възможност на 22 желаещи да хапнат и пийнат на 50 метра височина, наслаждавайки се на гледката на нощна София.
„Казват, че първите седем години от живота на един човек са най-важните. Това твърдение важи и за компаниите, защото те не са нищо друго, освен хората, които работят в тях, техните клиенти и партньори. През тези седем
години, „Глобул" донесе конкуренция на българския телекомуникационен пазар и зададе стандартите, по които той се развива. Гордеем се с това и благодарим на своите клиенти и партньори за доверието, с което ни възнаградиха", заяви главният изпълнителен директор на компанията Харис Коцибос.
Досега мобилният оператор е инвестирал на зелено над 1.4 млрд. лв., има 4 млн. клиенти и персонал от 1200 служители. Услугите му се предлагат в 800 търговски обекта в страната.
събота, 20 септември 2008 04:43:03

Няма коментари: