вторник, 16 септември 2008 г.

Нова телевизия представи есенната си програмна схема

Нова телевизия - Календар - информационна емисия 23:30 ч.
Нова телевизия представи есенната си програмна схема



5.Новина
Нова телевизия представи есенната си програмна схема пред водещи рекламодатели и агенции. Наред с утвърдените хитови предавания, сериали и новини, през новия сезон зрителите ще гледат разнообразна програма, в която ще присъства най-доброто в българския телевизионен ефир.
Всеки делник от 06.55 до 10.00- „Здравей България”, „Искрено и лично”, Теленовела, обедната емисия „Календар” и играта след нея. изглежда ли ви познато? Със сигурност денят ви ще премине ужасно бързо стига да го започнете с Нова телевизия. Струва си и след това да продължите със сериалите следобед, „Часът на Милен Цветков”, „Сделка или не”, а точно в 19.15 идва времето на „Календар”, вашите новини, които по пийпълметрични агенции отдавна са най-гледаните в София и завоюват все по-силни позиции в цялата страна.
„Аз мисля, че зрителите на Нова телевизия ги очаква един страхотен сезон- Биг Брадър 4, сериал, много игри и естествено най-важното рандеву или среща- 19.15 „Календар” „.
Заедно със старта на Биг Брадър, компания на Биг Брадър ще прави и „Малката сестра” с Венета Райкова, а през месец октомври предстои премиерата на първата българска серийна драма „Забранена любов”, както и на играта „Всичко по 10”. „Господари на ефира” вече се завърнаха, а емблематичните за Нова телевизия „На четири очи”, „Темата на Нова”, „Спортен свят” , „Отечествен фронт”, „На чисто”, „Горещо”, вече трайно присъстват в домовете на българите.
„Съдържанието е толкова важно, защото всичките си гледате любимите предавания, да речем в момента, по Нова телевизия. Нашата цел е да продължите само по Нова да ги гледате. Но знаете, че светът се развива, глобализира се, след десет години може би всички ще гледаме телевизия в компютрите си вместо да си купуваме плазми. Не е това най-важното. Най-важното е, че всички ще се борят за съдържание”
А за успокоение дори и на най-големите скептици, най-доброто от филмовия пазар ще присъства през уикендите в програмата на Нова телевизия.
„Безспорно по-добрият избор е Нова.”
„Най-добрият избор винаги е Нова.”
По-малко от седмица преди старта на Биг Брадър 4, манията по най-скандалното риалити шоу вече завладя Интернет. От вчера във виртуалното пространство е качен клип с някои от новите съквартиранти като само за ден той е бил разгледан от над 11 хиляди посетители.
Записът с дължина една минута показва как някои от бъдещите участници пристигат на неизвестно място, облечени с черни дрехи и качулки. За огромно съжаление на посетителите, лицето на нито един от тях не се вижда. Както вече знаете, съквартирантите са затворени на анонимно място и вече прекарват новия ден от своето заточение. Те нямат никакъв достъп до информации от външния свят и ще прекарат дните до 22 септември в тази обстановка. Някои от съквартирантите попадат вече в плен на напрежението и определено шокират Биг Брадър със странните си желания. Един от тях си поръча 40 бири, друг си избра цяла торта, а четири стека цигари и Българо-английски речник, са само част от желанията на останалите. Още интересни новини в Интернет ще намерите на адрес – www. Bigbrother.bg.
сряда, 17 септември 2008 07:06:44

Няма коментари: