събота, 20 септември 2008 г.

Хиляди остават без Би Ти Ви

Труд - 16 стр.
Хиляди остават без Би Ти Ви



От сряда хиляди абонати на „Кейбълтел" най-вероятно няма да гледат Би Ти Ви по кабел. Причината е, че от оператора заплашиха да .дръпнат шалтера" на частната телевизия.
Повече от месец се въртим в кръг, явно искат да печелят време преди продажбата си, обясни шефът на компанията Димитър Радев. Предлагали им да ги разпространяват безплатно, но в пакет с кабеларката Джи Ти Ви и с канали, които още не са факт. Така всъщност пак щели да взимат пари, обясниха запознати.
„Кейбълтел" държи 18-20% от абонатите на кабелна телевизия в 23 града. По неофициални данни към 68-70% от домакинствата в България гледаттелевизия по кабел.
„Писмото, което „Кейбълтел" са пратили до медиите, е по-скоро натиск да получат всичко безплатно, което не е нормално. Принудени сме да опровергаем невярното твърдение, че Би Ти Ви е поискала заплащане за излъчването си от „Кейбълтел", коментираха от телевизията.
***
Текст под снимка
Евгения Ангелова е една от участничките в „Сървайвър 4", който Би Ти Ви пуска на 24 септември, научи „Труд". Хубавицата е само на 18 г., но пък има 78
медала от състезания по плуване. По време на снимките на приключенската игра по софиянката въздишали и от екипа, и състезателите.
събота, 20 септември 2008 04:52:39

Няма коментари: