понеделник, 15 септември 2008 г.

Тръгва сайт на "Dancing stars"

Експрес - 22 стр.
Тръгва сайт на "Dancing stars"



Феновете вече ще могат да се информират за шоуто "Dancing stars" от нов интернет сайт. От днес действа електронната страница www.dancing stars.btv.bg. В предварителната версия на сайта потребителите ще намерят любопитна факти и истории от подготовката на предаването, от живота на неговите лица, както и много видеоматериали и снимки само седмица преди старта на "Dancing stars".
Специално за почитателите на предаването в сайта ще тръгне интерактивната игра "Кой ще танцува в Dancing stars В нея потребителите ще видят силуетите на 14-те звездни личности, които ще участват в шоуто и ще трябва да познаят коя звезда се крие зад силуета. Победителите в играта ще спечелят куп награди. Резултати ще бъдат обявени след старта на "Dancing stars" на 22 септември от 20.00 часа по bТV
Както "Експрес" вече писа, водещи на шоуто ще бъдат Тодор Колев и Радост, която познаваме от магазинното предаване "Огледала". Сред участниците пък ще са Коцето - Калки, попфолк певиците Алисия и Галена, Георги Мамалев, Андрей Баташов и Ники Кънчев. Говори се, че и примата на естрадната музика Лили Иванова също ще се включи в програмата.
вторник, 16 септември 2008 03:40:34

Няма коментари: