сряда, 27 февруари 2008 г.

10 съвета от FColor.bg за успешен уебсайт през 2008 г.

10 съвета от FColor.bg за успешен уебсайт през 2008 г.
сп. Мениджър

1. Уебсайтът е интернет вариант на вашия бизнес. Той трябва да дава богата справочна информация за продуктите и услугите, които предлагате.
2. Сайтът трябва непременно да създава публично пространство около вашата компания. Клиентите ви трябва да могат да общуват помежду си. По този начин те ще обменят опит и ще ви препоръчват.
3. Освен да виждат услуги и продукти в сайта ви, потребителите трябва да научават нещо от него, за да им е приятно да го посещават. Давайте им полезни съвети и комуникирайте с тях.
4. Необходимо е да имате регистрирани потребители, които да оформят профила на вашите клиенти. Важно е да имате статистическа информация за техните нужди, предпочитания и възприятия по отношение на предлаганите продукти и услуги. Това ще ви помогне да подобрите обслужването на клиентите.
5. Време е да преместите хартиените папки в електронен архив, изготвен специално за вас. С него ще можете да анализирате различните бизнес дейности, да постигнете висока ефективност на човешките и финансовите ресурси и да развивате no-лесно идеите си.
6. Ако сте водеща компания във вашия бранш, е задължително да имате собствен уебсървър.
7. Използвайте .ВО домейн и собствена електронна поща. Забравете за безплатните пощи, защото те не отговарят на вашия стил и бизнес цели.
8. Отделете бюджет за интериет реклама в качествени уебмедии. Онлайн рекламата е по-евтина и достига до платежоспособна целева аудитория.
9. Непременно използвайте собствен IP адрес и сертификат за сигурност (SSL) за сайта си. 10. Обадете се на FColor.bg на телефон 02/489 10 70 и поговорете с наш консултант. Ние обслужваме над 4000 бизнес клиенти в цял свят. стр. 183

1 коментар:

Орлин каза...

Предубеждението към безплатните пощи беше валидно допреди появата на gmail. След това и други сериозни играчи - yahoo. hotmail предложиха стабилни решения, някои с поддръжка на POP/IMAP, forwarding и са с удобни и бързи интерфейси. Определено е по-сигурно да имаш поща в gmail, защото:
- няма опасност да забравиш да подновиш регистрацията на домейна си
- администрирането е по-добро, отколкото в 90% от местните хостинг-компании, където при това си плащаш
- можеш да го ползваш както директно през браузър, така и с пощенска програма