вторник, 1 април 2008 г.


България избира нов Посланик на "Фонд от любов към живота"


дата : 31 март 2008 г. 17:41 ч.


От 31 март до 22 април Avon България кани всички, съпричастни в борбата с рака на гърдата, да гласуват за Посланик на кампанията "От любов към живота" и едноименния Фонд през 2008 г.
Гласовете се приемат на сайта на кампанията www.otlubov.com, а претендентките са две от най-обичаните и уважавани дами на България - златният олимпийски шампион Мария Гроздева и вечно борбеният характер на българския театър и кино Цветана Манева. В момента действащ Посланик на "Фонд от любов към живота" продължава да бъде Наталия Симеонова, която беше избрана през лятото на 2007 г.
На 22 април, на специална церемония, първият Посланик на "Фонд от любов към живота", водещата на предаването "Море от любов" Наталия Симеонова, ще предаде мисията в ръцете на избрания чрез гласуването Посланик на инициативата. На събитието ще бъдат официално представени и резултатите от дейността на "Фонд от любов към живота" от учредяването му до момента.
Мария Гроздева и Цветана Манева са еднакво готови и достойни да застанат зад каузата на Avon. Те са две личности, които доказват, че е във възможностите и личния избор на всеки човек да променя света, в който живее. Две достойни жени, които никога не се отказват да отстояват себе си, докато не вложат цялата си енергия в мисиите, в които вярват.
Всички, които желаят, имат възможност да гласуват за личността, която най-силно ги вдъхновява да бъдат активни, съпричастни и силни, за да се справим заедно с най-коварната болест сред жените - рака на гърдата.
Основна цел на кампанията "От любов към живота" е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика, защото ракът на гърдата е напълно лечим при ранно диагностициране. За успеха на мисията Посланиците на Фонда се ангажират чрез общественото доверие, което имат, да работят за това да бъдем по-активни и отговорни към здравето си, за да сме живи и да даряваме обич.

Няма коментари: