събота, 26 април 2008 г.

БТК обяви конкурс за рекламна агенция

Монитор - 7 стр.
БТК обяви конкурс за рекламна агенция

БТК Груп започва процедура за избор на рекламна, BTL (немедийна реклама) и медийна агенция, съобщиха от пресцентъра на оператора. До три компании ще поемат рекламата на пълното портфолио от услуги на телекома и на марките на Вивател и БТК.
Конкурсът за нова агенция е част от процеса по превръщането на БТК Груп в оператор за интегрирани услуги с една визия, обща стратегия и еднакъв подход към клиента. Тази визия телекомът иска да заложи и в представянето на бъдещите си продукти и услуги пред широката аудитория, уточняват от компанията. В конкурса са поканени осем рекламни агенции, избрани по множество критерии.
В списъка са агенциите, които и досега обслужват БТК и Вивател - Ню Момънт Ню Айдиас, Лео Бърнет и Крес, както и Публицис Марк, Маккан, Ноубъл Графикс, DDB и Euro RSCG. Досега БТК и Вивател са правили три рекламни конкурса. През септември 2004 г. Ню Момънт Ню Айдиас бяха избрани да обслужват БТК, а през август 2005 г. Вивател разпредели ATL (медийната реклама) и BTL активностите си между Лео Бърнет и Крес. Два месеца по-рано през юни 2005 г. Лоу Суинг създадоха логото на БТК Мобайл, пише в съобщението.
събота, 26 април 2008 06:36:17

Няма коментари: