четвъртък, 5 юни 2008 г.

„Феникс" вместо „Златен мамул"

24 Часа - Бургас - 8 стр.
„Феникс" вместо „Златен мамул"

Мариета ХАНДЖИЕВА

8-то издание на регионалните медийни награди "Златен мамул" ще пре-растне в медиен фестивал "MEDIABOX", съобщиха организаторите от сдружение "Бургас Медиа-Груп" и BGMEDIA".
В рамките на фестивала ще се организират технически медийни изложения, фото и видео изложби, медийни срещи.
Вместо стилизирана статуетка "Златен мамул", отличените журналисти ще получат статуетка "Феникс". Призовете ще бъдат 8 и ще бъдат раздадени в категориите публицистика, репортаж, интервю, разследвания, фоторепортер и видеооператор, спорт, PR и връзки с обществеността, а също и за култура, изкуство, стил на живот.
За първи път номинациите и наградите ще бъдат персонални и за конкретни журналистически материали. Те са обединени в общи категории за национални, регионални, електронни и печатни медии. Материалите трябва да отразяват теми, свързани с региона и Южното Черноморие, да са индивидуални авторски и да са публикувани или излъчени в периода от 1 юни 2007г. до 1 юни 2008 г. Преброяването на гласовете ще бъде на 26.06.2008 г. в Капитанската зала на интерхотел " България". Церемонията по връчването на медийните награди "Феникс" ще се проведе на 15.07.2008 г. в залата на бургаската опера, а балът на медиите - в основния ресторант на интерхотел "България".

четвъртък, 5 юни 2008 05:51:35

Няма коментари: