сряда, 4 юни 2008 г.

Hyundai откри в София най-големия си център за ЕС


Hyundai откри в София най-големия си център за ЕС

дата : 3 юни 2008 г. 21:12 ч.

автор : Ивайло Кючуков


Най-големият продажбено-сервизен комплекс на Hyundai в Европейския съюз отвори врати у нас.

На официалната церемония вчера компанията представи комплексът в елитната компания на кмета Бойко Борисов, Юнг Кюн Ох, президент на Hyundai за Централна и Северна Европа, както и посланикът на Република Корея у нас Ким Мьонг-Джин.

Комплексът е разположен на 13 хил. кв. м. и ще предлага всички удобства, свързани с покупката и техническата поддръжка на автомобилите.

13 млн. евро е общият размер на инвестицията в най-големия продажбено-сервизен и дистрибуционен център на Hyundai в Европейския съюз.

Сградата е изграден за близо 2 години от ексклузивния вносител на марката у нас - "Индустриал Комерс", и се намира на "Околовръстен път" 260, до Бизнес парк "София", срещу "Арена Младост".

Новият център на Hyundai ще предлага напълно нов и непознат досега стандарт на обслужване на собствениците на автомобили в България.

Най-големият продажбено-сервизен и дистрибуционен център на Hyundai е разположен на първите две нива на модерна офис сграда. Неговият капацитет е над 3500 автомобила месечно.

Там ще работят над 120 души, като половината от тях ще са ангажирани именно в модерния автосервиз на базата.

Новите стандарти на обслужване и професионалният екип ще осигурят с 20% по-висока ефективност на целия сервизен процес. С 40% ще се скъси времето за извършване на бояджийски и тенекеджийски услуги, а нуждаещите се от смяна на масло и филтри автомобили ще се приемат още в същия ден на заявката и ще се обслужват веднага.

Значително ще се съкрати и срокът за влизане в ремонт на автомобили, претърпели пътнотранспортни произшествия.

Двете функционални нива на новата база на корейската марка са разгънати на 13 000 кв. метра. На първото ниво се намират автосалонът, сервизът и офисите на компанията, а на второто - административните помещения.

Hyundai центърът предлага и бърз склад. Постоянната му наличност от над 30 автомобила води до съкращаване на времето от избора до доставката, а клиентите ще могат да получат желания от тях модел само за 24 часа.

В автосалона на новия Hyundai център ще са изложени 16 автомобила от цялата гама на марката. Там ще се организират и хитовите премиери на корейския автомобилен гигант, като например представянето на високопроходимия ix55 в края на 2008 г., който се очаква да наследи успеха на Hyundai Santa Fe.

Няма коментари: