събота, 7 юни 2008 г.

Списание The Explorer започва да излиза на български език

bpost.bg - Развлечения
Списание The Explorer започва да излиза на български език



От 9 юни списание The Explorer ще излиза вече и на български език. Изданието отвежда своите читатели до всички краища на света, разкрива невероятните тайни на природата и на човешката култура, като междувременно отделя внимание на опазване на околната среда, актуални научни открития и изчезващи култури.
Автори на материалите в списанието са видни учени, всепризнати международни и български специалисти в дадената област, професионалисти и „пътешественици-аматьори”, които многократно са доказвали своята компетентност. Всички статии са базирани на професионалния опит на авторите и личните им впечатления, които подтикват читателите към собствени открития.
На страниците на списанието се представят по нов, нестандартен начин, както познати забележителности и дестинации, така и най-далечни кътчета на планетата. В материалите се обръща особено внимание на качествените фотографии, които умело допълват фактически обоснования текст. Експедициите на Thе Explorer се провеждат с минимално негативно въздействие върху околната среда, към което приканваме и нашите читатели. В първи брой на списанието може да получим интересни съвети именно в тази насока.
От списание The Explorer читателят ще може да научи всичко, което трябва да знае за Мексико и да разгледа невероятните снимки от експедицията на фотографа Атила Лорант в Еквадор.
Също така изданието ще публикува eксплозивно интервю с великия български алпинист Методи Савов.
Освен всичко това в новия брой сътрудници на Explorer разказват за най-големия ядрен ускорител в света.
Любителите на туризма в България пък ще могат да научат повече за джунглата в сърцето на България – Крушунските водопади.
05.06.2008 г.
петък, 6 юни 2008 00:01:00

1 коментар:

taralezh каза...

Звучи добре. Не съм го срещала по сергиите...
Колко струва?