понеделник, 2 юни 2008 г.

Наближава крайният срок за участие в International Business Awards

Zdrave.net - Новини
Наближава крайният срок за участие в International Business Awards



За пета поредна година се търсят най-добрите в бизнеса
През септември 2008 г. за пети път ще бъдат връчени едни от най-желаните световни награди - International Business Awards.
International Business Awards 2008 ще бъдат обявени на официална церемония през септември 2008 г. в Ирландия. Крайният срок за регистрация е 6 юни 2008 г.
Стартирайки през 2002 г., International Business Awards се връчват всяка година с цел да представят най-добре развиващите се компании, които са достойни да служат за пример в мениджмънта и бизнес средите.
Всички организации и фирми от цял свят имат правото да се включат в конкурса без ограничения при подаването на заявления за участие. Право на участие имат и правителствени агенции и неправителствени организации.
Участниците в конкурса ще бъдат оценявани от авторитетно жури, което включва водещи лидери от бизнес средите в световен мащаб. Сред него са издателите на списание Forbes, президентите и изпълнителните директори на компании като ZENON Environmental Inc., APCO Worldwide, Hill and Knowlton, Semens AG Medical Solutions, LukOil – Русия, представители на търговските и индустриални камари на Индия, Молдова и Русия, професори и преподаватели в елитни бизнес училища по света. Съставът на журито, което ще работи изцяло on-line наброява 60 души от страни като Великобритания, Испания, САЩ, Канада, Мексико, Аржентина, Индия, Молдова, Русия и Южна Африка.
България също има представител в журито – известният PR експерт, собственик и изпълнителен директор на M3 Communications Group Максим Бехар.
Категориите и изискванията за участие са съобразени със спецификите на отделните икономически сектори и зачитат уникалността на всяка компания и нейната бизнес култура.
Международните бизнес награди са учредени през 2002 година и включват десетки категории, които дават възможност да бъдат представени най-добрите компании, личности, организации, екипи, рекламни и корпоративни медии.
Победителите получават статуетката Stevie – по дизайн и изработка от компанията, създала наградите Оскар и Емми с придружаващ сертификат. Статуетката е висока 40 см и е изработена ръчно с покритие от 24-каратово злато. Кристалната пирамида, издигната в ръцете на фигурата, символизира йерархията на човешките потребности, система, представена чрез структурата на пирамидата през 1960 г. от социолога Абрахам Маслоу. Според него след като човек задоволи своите първични потребности, започва да се стреми към получаване на оценка и признание на околните.
01.06.2008 г.

понеделник, 2 юни 2008 00:01:00

Няма коментари: