събота, 16 февруари 2008 г.

Кристина Патрашкова със свое предаване по ТВ2

Кристина Патрашкова със свое предаване по ТВ2

дата : 15 февруари 2008 г. 15:35 ч.
Кристина Патрашкова до скоро оглавяваше културния отдел на вестник







Две нови предавания подготвя за зрителите си ТВ2 от месец март. "Параграф BG" с Георги Любенов, което ще се излъчва на живо всяка събота от 12:00 часа, и "Истории с Патрашкова", което ще се излъчва всяка неделя от 17:30 часа.

Отговорен редактор и продуцент на "Истории" е Георги Тошев. В неделния ден зрителите на ТВ2 ще могат да видят необичайни истории за известните, поднесени по нестандартен начин. Автор и водещ на предаването е Кристина Патрашкова, която доскоро оглавяв аше културния отдел на вестник "24 часа".

"В предаването ще представяме любопитни истории, с коментари, сблъсък на различни гледни точки, конфликти, културни и лайф стайл събития, ъндърграунд, отвъд политиката, неочаквана гледна точка към известните личности и събития", обяснява Кристина Патрашкова.

"Ще имаме постоянни рубрики, снимани в стила на документалните филми, които ще разкриват неподозирани истини за популярни личности и ще се дискутират нетрадиционни истории, които вълнуват обществото", допълва Георги Тошев.

"Истории с Патрашкова" е поредното ново предаване в ефира на ТВ2. Стремежът на телевизията, на този етап, е да наблегне на своята програма през уикенда. "През месец март ще започнем да излъчваме по 12 часа оригинална програма през събота и неделя, без повторения.

Първоначално бяхме планували такова развитие чак през май месец, но бързата скорост, с която се развиваме и желанието на зрителите ни за още и още ни кара да ускорим процеса. А и по последни данни сме най-бързо развилата се телевизия в България, което ни задължава да не се отпускаме", коментира Борислав Чучков, програмен директор на ТВ2.

Предаванията на Георги Любенов и Кристина Патрашкова започват да се излъчват в началото на месец март по ТВ2.

actualno.com

Няма коментари: