неделя, 10 февруари 2008 г.

Слави кърпи дупки като по учебник


Слави кърпи дупки като по учебник
в. Стандарт
Димитър БОЖАНОВ
Борис Солтарийски пее на японски в рекламните паузи
Слави Трифонов се справи като по учебник с предизвикателствата на живото предаване по време на финала на риалитито "Танцувай с мен 2". Шоуто вървеше пряко по bTV. И понеже в директното излъчване всичко се случва, орисницата реши да постави на изпитание професионализма и хладнокръвието на Трифонов и екипа му. След последния танц водещ номер 1 на републиката обяви старта на гласуването с sms. Тръгна рекламен блок и той веднага поиска да разбере колко време ще се обработва вотът на зрителите. От апаратната го алармираха, че ще отнеме поне 15 минути. "Искате от мен да напълня 15 минути?!", сепна се Слави. Програмата му беше приключила по сценарий. Огромният зрителски интерес обаче озори софтуера за броене на гласове. Дългия размисли малко и с професионално хладнокръвие заяви, че е предвидил алтернатива. "Викторе, готов ли си?", извика Трифонов. "Даа!", чу се зад кулисите гласът на Виктор Калев. Актьорът се беше предрешил като Володя Стоянов и направи всичко по силите си, за да провлачи скеча колкото може повече във времето. Персонажът му беше сполучливо подбран за случая и Калев не само спечели ценни минути, но и изпълнението му не пострада от това.
След края на етюда компютърната програма все още циклеше. Тогава Слави грабна микрофона и запя. Той нарочно помоли Борис Солтарийски да му избере стил и песен и дори за майтап си смени мястото с него. В паузите преди това Дългия постоянно се шегуваше с беквокалиста си и го караше да весели гостите в студиото като истински човешки джубокс. За да угоди на шефа си, Борис пя дори на японски в едно от рекламните прекъсвания. В паузите атрактивният певец завъртя акапелно и парче на Майкъл Джексън. Опита се да попее и джаз и подкара култовото "Ню Йорк, Ню Йорк". Слави обаче го сряза и му заяви, че ако продължава в същия дух, всички в студиото ще заспят.
В крайна сметка Трифонов и компания се справиха блестящо с импровизациите и направиха финалa на "Танцувай с мен 2" адски емоционално и вълнуващо преживяване. Победителката Петя Хлебарова пък беше на седмото небе. Тя едва не събори Дългия, когато той обяви резултата. 17-годишната танцьорка със засилка се метна на врата на Слави. Публиката в студиото пък се изкефи много и на Мирослав Христов от Харманли и неговите братя рапъри от гетото.
***
Текст под снимка
Шампионката получи ваучера си за околосветския круиз и пачка с 20 000 лева в брой
***
Дългия е в час през цялото Време, макар на моменти да изглежда, че разни работи го разконцентрират
***
Яхтата Chaparral 215 SSI е дълга 22 фута. Тя е с двигател на "Волво° и мощност 270 конски сили. Луксозната лодка развива скорост от 50 възела и разполага с 10 места, от които две спални
стр. 6

Няма коментари: