събота, 16 февруари 2008 г.

Певицата Ани Лозанова във „Форт Бояр"

Певицата Ани Лозанова във „Форт Бояр"
в. 24 часа
Паола ХЮСЕИН
Певицата Ани Лозанова става лице на Би Ти Ви в средата на март, тъй като е една от участничките във ..Форт Бояр".
Риалити шоуто, снимано в укрепен замък на самотен френски остров в Атлантическия океан, ще бъде излъчено другия месец. В него ще участват по 4 отбора от България, Сърбия и Турция.
Сред нашите участници е и Мартин Захариев, който сега се изявява във „Великолепната шесторка". Затворен в замъка е и Краси Ванков, който прави предаването „Рекордите на Гинес" по Би Ти Ви.
Всеки отбор е съставен от по четирима души - двама мъже и две жени.
Сред българите има още хора на изкуството - един се занимава с изобразително изкуство. Друг дори е надарен с два таланта - има световна спортна титла, но се проявява и в скулптурата и иконописта. В състезанието участва медия директор в рекламна агенция, както и човек, работил с едни от най-големите имена в Холивуд. Имай спортисти, които са натоварени със силовите предизвикателства във форта. Един от тях е студент от Националната спортна академия, но има и треньори със солидна практика.
След като всички препятствия бъдат преминати, участниците стигат до подземие, пълно със златни монети и пазено от тигри. Печелят сума, равностойна i на монетите, които успеят да заграбят с ръце.
Фортът е построен през XVII век. Висок е 20 м, широк е 31 мие дълъг 61 м. Бил е военно съоръжение по времето на Наполеон. По-късно е бил и затвор. От 1988 г. френската продуцентска компания ALP (Adventure Line Productions) започва преустройството му в тв студио.
стр. 20

Няма коментари: