четвъртък, 6 март 2008 г.

Издателство HiEnd раздаде първите награди за най-добър технологичен продукт


Издателство HiEnd раздаде първите награди за най-добър технологичен продукт


дата : 6 март 2008 г. 11:58 ч.

Победителите от първите български награди HiEnd Entertainment Product Awards за технологичен продукт на 2007 г. бяха обявени на церемония в Балната зала.
За отличието Продукт на годината се състезаваха 50 творения на водещи световни марки, разпределени в 15 категории. 12 117 човека дадоха своя глас за най-добрите домашни и преносими устройства за развлечение.
В продължение на два месеца читателите гласуваха в Интернет пространството на hicomm.bg за най-добрите устройства, продавани у нас през изминалата 2007 г. За отличията се съревноваваха продукти на Acer, Apple, BenQ, Canon, LG, Nikon, Nokia, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Sony Ericsson, Toshiba и др.
Продуктите бяха номинирани в 15 категории от специалисти по основните критерии и изисквания на потребителите: превъзхождаща функционалност, достъпна цена, открояващ се дизайн и уникални възможности.
Всеки фаворит в категорията си ще има правото да сложи на продукта и на местата за разпространението му отличителният знак на HiEnd EPA, който е гаранция за качество и признание от потребителите.
На церемонията присъстваха гости от бизнес и технологичните среди, артисти и фенове на технологиите, сред които режисьорът Сашо Моллов, модният фотограф Енчо Найденов, лицето на "Джони Уокър" за България - актьорът Дани Обретенов и певицата Белослава.

Няма коментари: