четвъртък, 4 септември 2008 г.

Тодор Колев води шоу на Би Ти Ви с Paдост

Труд - 38 стр.
Тодор Колев води шоу на Би Ти Ви с Paдост

Ваня ЕМИЛОВА

Актьорът Тодор Колев и тв водещата Радост Драганова ще бъдат „диригентите" на най-новото шоу на Би Ти Ви „Танцуващи звезди". Предаването с продуцент Нико Тупарев стартира на 22 септември. В него известни личности ще се учат от професионалисти да танцуват.
Радост е позната на зрителите на Би Ти Ви, където от пет години води предаването „Огледала". Освен това тя е главен юрисконсулт на Столична община, а дълги години е била състезателка по синхронно плуване. Тодор Колев освен като едно от най-емблематичните имена в българското кино и театър спечели милиони почитатели и като тв водещ на предаването „Как ще ги стигнем с..." и „Вход свободен" по БНТ.
Двамата са били избрани за водещи на „Танцуващи звезди" след продължително умуване и в конкуренция с други осем кандидати. Ръководството на Би Ти Ви се спряло на тях заради „изключителната им харизматичност и доказан професионализъм, както и заради любовта на публиката". Зрителите ще видят Тодор Колев за първи път
след много години отсъствие от екран в стартовия епизод на „Танцуващи звезди", когато двамата с Радост ще изпълнят специален номер за публиката.
Според първоначалния замисъл на продуцента Нико Тупарев мъж ще е основен водещ на предаването, а жена ще интервюира участниците зад кулисите. Именно такъв модел Нико използва и в един от сезоните на шоуто „Биг брадър", на което доскоро беше продуцент. Там Ники Кънчев беше в кадър, а Евелина Павлова се включваше със „задкулисни" материали. 14-те известни лица за „Танцуващи звезди" още не са обявени официално, но клюката спряга имената на актьора Георги Мамалев, фолк певиците Райна и Галена, „Мис Плеймейт 2007" Златка Райкова и фотомоделката Венета Харизанова.
***
Текст под снимка
Актьорът Тодор Колев се завръща като тв водещ.
***
Водещата на предаването "Огледала" Радост Драганова ще е красивото лице на шоуто „Танцуващи звезди".

четвъртък, 4 септември 2008 05:51:52

Няма коментари: